MY CLOSET+

 
 
 
 
 
 
 
 

CLOSE UPS+

 
 
 

FALL, B&W+

 
 
 
 
 
 
 
Topp - Zara    Jenas - Zara     Skärp - Hermes (mammas)      Skor - Prime
 

COZY BRUNCH+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SATURDAY+

 
 
 
 
Så mysig höstdag! Mötte upp några kompisar till oss för brunch inne på Rörstrandagatan på ett litet café som heter Emmas. Seb tog vi oss en sväng på stan. Pyret och jag fick med oss en klänning och en tröja hem, supernöjda! Outfit bilder kommer lite senare! Hoppas nu haft en bra lördag! 

TODAY I LOOKED LIKE THIS+

 

FRIDAY+

 
 
Fredag. Inställd lektion och matteprov på det. Sen blir det förmodligen fika och stan. Puss 

+

 

ONSDAG+

 
 
Idag har vi varit på på stockholms tingsrätt och gått på rättegång. Och säger bara att jag är så glad att jag går juridik, har verkligen kommit rätt. Att jobba som domare, åklagare eller advokat är inte någonting jag skulle tacka nej till direkt. Så coolt typ. Nu mååååste jag plugga matte, prov på fredag... Och det var nån som undrade om Pyret, Lisa och jag var syskon. Pyret och jag är riktiga systrar men Lisa och jag är som twins, så. 
 
 
 

GYMTIME+

 
 
 

MAMMAS MÜSLI+

 
 
 

MÅNDAG MORGON+

 
 
 
 
 
 
 
Den här vckan är majoriteten av mina lärare på klassresa med 3orna vilket resulterar i att jag kommer ha 5 av 24 lektioner den här veckan (<333) så jag ligger och kollar på prison break och ska snart dra mig upp mot gymmet eftersom jag inte har några lektioner idag! Ska dock få lite plugg överstökat idag också. Hoppas ni får en superbra måndag. 

FRULLE+

 
 
 
 
 
Startade dagen men färskpressad apelsinjuicee och en mangosmoothie, gotttti. 

+

 
 
Pinsamt dålig outfit bild, om man ens kan kalla den dör det haha. Lovar att blogga bättre i helgen. Hinner ta bättre bilder då. Fick tillbaka mitt juridiks prov idag, är supernöjd. Imorrn är det inte många lektioner på schemat, men en redovisning ska genomföras i alla fall. Sen är det finally helg! -A

ONSDAG+

 

SUMMER OUTFIT+

 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHITE & BLUE+

 
 
 
Blus - Ralph Lauren   Jeanskjol - H&M
 

LA JOLLA B&W+


 
 
 
 
 
 
 
När vi va i USA senaste gången så åkte vi till ett superfint område i San Diego, fantastiska stränder, mysiga resturanger och sjuka hus. Har ni vägarna förbi San Diego tycker jag att ni ska ta en sväng till La Jolla. 
 
 

TIPS+

 
 
 
 
Supergott hallonbröd! Går superfort att göra och blir supergott!
 
Allt du behöver är:
 
1 dl grahamsmjöl
1 dl havregryn
1 dl kvarg (jag kör på hallonkesella)
1 mosad banan
1 tsk bakpulver
1 - 2 dl hallon, beror på hur mycket man vill ha
 
Börja med att lägga alla ingredienser i en skål, jag tar alla de torra först, sen i med kvargen och bananen. Sen knädar man ihop det till en deg. När man fått till en bra deg är det bara att köra ner hallonen och knåda lite till. Sen forma degen till små frallor. Efter det in i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min. 
 
 

OUTFIT, TURKIET+







FULA OUTFITBILDER+





Sån FULdag idag. Pallar ej. Sitter nu och myser framför ett Private Practice avsnitt efter en bra workout och en lång dusch i väntan på lax. -A

DRÖM SÖTT+

 
 
Fått em hel del frågor om jackor. Så tänkte jag kunde visa er vad jag kommer att trippa runt i nu i höst och vinter. Har degat hela dagen verkligen. SÅ skönt. Behövde det. Måndag imorrn, ny vecka nya tag. Haft en super helg, med Linnros och mys på stan. Hoppas ni haft en bra helg. Dröm sött -A

WEEKEND+

 

SÖNDAGSFRULLE+

 
 
 
 
 
 
 
 

TAKE ME BAAACK+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BÄSTA+

 
 
(Klicka på bilden så kommer ni till listan)
 
 
 

VILKA SERIER KOLLAR DU PÅ, NÅGRA TIPS?

 
OM jag kollar på serier. Lever för att kolla på serier typ. BÄSTA. Har kollat på en hel del och tänkte att jag kan tipsa er om en i taget. 
 
 
NIKITA
 
 
 
 

Asså BÄSTA serien ever typ. Det är typ en action/kriminaldrama serie. Så gillar man spänning så är det en perfekt serie. Den tar liksom vändningar när man som minst anar det. Handlar då om Nikita som är utbildad lönnmördare av en undergrupp till regeringen. Och seeeen så går hon emot den gruppen. Sen får ni se vad som händer. Men serri, serien har allt, kärlek och hela köret. Kan säga att jag älskar skådisarna i denna serien. Så KOLLA KOLLA KOLLA!!
 
 

LÖRDAGSFIKA+

 

TODAYS+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tröja - Massimo Dutti   Kjol - How to kiss a frog    Sjal - Missoni by Lindex    Väska - Mammiiiis    Primeboots
 
 

BOUCHON BAKERY, RODEO DRIVE+

 
 
 
 
 
 
Tips om ni ska til LA, The Bouchon Bakery en gata bakom Redeo. Mysigaste lilla
parken med uteservering och lyxigt fika.
 
 
 
 
 
 

LINNROOOS+

 
 
 
 
Dagen har gått i ett. Efter skolan var det hem och träfa Bobbo och Annelie som var på besök, sen byta om och möta upp Isaksson för att dra in till grönan, Oskar Linnros ikväll ju. Det va fett, vi träffade på Linnnea o her gang där inne så det var najs. Oskar levererade. Outfit bilderna från imorse va så fula haha, men imorrn så! Nu ska jag krypa ner för imorrn väntas en heldag på stan med mammi och sis. Puss o natti -A
 
 

IN school+

 
 

Nighty+

 
Har precis ätit. (Vet vi äter waaaay to sent i vår family haha) Nådde ett mål på le gym idag, happy happy! Nu ska jag läsa igenom min swe redovisning sen sätta på ett avsnitt av Private Practice. Sov sött -A

SIS+

 
Tänker på dig Lisen<3

FAVS ATM+

 
 
Florence + The Machine – No Light, No Light                                   Jason Derulo – Talk Dirty - feat. 2 Chainz                                               Stromae – papaoutai

WEDNESDAY AFTERNOON+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MORNING WEDNESDAY+

 

STREESSSSS+

 
 
 
 
 
Pluggat hela dagen idag också. Hoppas att jag är redo inför imorrn nu (wish me luck). Känner verkligen att jag längtar till helgen nu. Ska bli skönt att ha den här veckan avklarad. För imorrn är det inte bara juridiksprov utan även cooper-test. Och sen har Emma och jag redovisning på torsdag/fredag, vilket betyder att morgondagen kommer att gå åt till plugg också...och träning. Så ja, som sagt helgen kommer komma lägligt. Inte hunnit ta outfit bildeer idag heller...Men det kommer såfort jag fått allt plugg överstökat. Nu ska jag läsa igenom allt en sista gång och sen få lite beautysleep. Puss och godnatt. -A
 
 

STUDY-TIME+

 
Pluggtime va ordet. Kommer förmodligen sitta med juridiken resten av dagen, så uppdateringen kommer nog inte att vara på topp. Men vi höres när jag börjat bli klar. Puss så länge -À

MONDAY+


ATM+

 
 
 
 

Off to school+

Hade utvecklingssamtal vid halv åtta imorse, lagom tidit. Sen åkte jag hem igen, för börjar nu vid 11! Efter skolan måste jag hem och plugga. Juridiksprov på onsdag. Ha en bra mondaay -À


Helgens snapshots+


SVAR PÅ FRÅGESTUND DEL 1


Det blev ju en hel del frågor, så tar inte alla på samma gång, hoppas det är okej. Men vill verkligen TACKA för alla gulliga kommentarer, gör ens dag typ, så puss på er. Som sagt, undrar ni nått med så är det bara att fråga.
 
Hur lång är du och hur mycket väger du?

Jag är 166 cm lång/kort haha kalla det vad du vill. Vad jag väger är en bra fråga, för jag har ingen aning, väger mig inte.
 
 
Hur kommer det sig att ni har så mycket kläder? 
 
Haha jadu för det första så är vi i vår familj väldigt intresserade och vi fyndar väldans mycket, handlar om att shoppa smart! ;)
 
 
Var köpte du din how to kiss a frog topp? 
 
Den är från NK.
 

Kan inte du ha en bloppis med sånt som du inte använder? 
 
Maybeeee, har inget direkt nu som jag känner att jag vill bli av med, men det blir säker nån liten bloppis framöver.
 

Var köper du mest dina kläder? 
 
Sååå svår fråga för jag köper verkligen mina kläder överallt och ingenstans. Men har mycket grejer från USA.
 
 
När du var utomlands köpte du något då? 
 
Om du menar när vi var i Turkiet så köpte jag faktiskt inte en pinal. 
 

Har ni någon favorit "webshop"? 
 
Jag skulle inte säga att jag är nån internetshoppare. Själva tjusningen enligt mig är att få gå runt i affärer och kunna prova plaggen. När man beställer så vet du inte lika exakt vad du får liksom. Meen jadu, chicy.se har väl lite fina things.
 

Vad blir frakten på vs? 
 
Tull och sen fick vi betala, jag tror det blev 40 pund för att få det skickat från London.
 
 
Vad tycker du om "fejk" saker/väskor osv? 
 
Jag skulle inte säga att jag stödjer det. Men det beror väl på vad det är och så. Men kan tycka att det kan se lite töntigt ut. 

 
Vad vill du jobba med när du blir äldre? 
 
Drömjobbet är att vara stylist med min käre syster, men har alltid tyckt att det verkar roligt att jobba som advokat eller nån slags jurist. 
 
 
Vilken linje går du på? 
 
Jag går ekonomi/juridiks programmet på Danderyds Gymnasium.
 
 
Skulle du kunna tänka dig att bli modell? 
 
Haha don't think i got the looks, men att jobba som modell är väl alla tjejers dröm ändå.
 
 
Vad jobbar dina föräldrar med?

Min käre mor jobbar som personalchef och min pappa jobbas på bank. 
 
 
Sjukt bra blogg! och man blir så inspirerad av att läsa, verkligen. lite frågor, vilket är ditt favoritmärke?
 
Mitt favvo märke måste ju vara Ralph Lauren, thanks to min mamma.
 
 
Skulle du kunna göra en "favoriter i garderoben"?
 
Absolut!
 
 
Äger du några höga primeboots?
 
Nej det gör jag inte men min syster gör, så.
 
 
 
Jobbar du?
 
Jag är timanställd på min mammas jobb där jag jobbar som receptionist. Sk även ta och söka jobb på donkeeeen.
 
 
Hur kan du och din syster ha råd att köpa så mycket fina kläder?
 
Jadu, vi sparar och käper det vi verkligen vill ha.
 
 
Hur kom det sig att du började träna så mycket? Liksom har du sportat eller så innan?:) super bra blogg oxå, så fina bilder!

Tackar tackar :) Jaa jag har sportat, spelade innebanndy en ett par herrans år tills jag var tvungen att sluta pga mina knän :( Så när jag la av med innebandyn så köpte jag kort på Sats.

 

Favoritaffär här i stockholm? 
 
Hmm, Zara, NK, Mathilde

 
Varför är du så ofta i jkpg? Har du släckt där?
 
Jag har bott där nere i 8 år pga hockeyn, så växte upp där nere. Så har mina absolut bästa kompisar där nere. Men nej har inte släkt där nere men andra delen av min family bor där. 
 
 
När och var hade du köpt den svarta pälsvästen:)? Jätte snygg!!
 
Det är min syrras kommer från Zara kids för säkert 3-4 år sedan. Taack :)
 
 

Tooodays

 
 
 
 
Skjorta - Abercrombie   Tröja - Ralph Lauren     Kjol - H&M    Uggs
 
 

In till stan

Påg in till stan för en liten fika och shopping. Sneak på dagens bjuder jag pååå. Puss -À


SÖNDAGSFRULLE

 
 
 

SORRY

Haft no time till att blogga senaste dagarna. Barnvakt och partaj har stått på schemat. Men nu kör vi igen. Ifag hade jag tänkt att svara på frågestunden. Så håll utkik här under dagen. 
 
 
 

BÄSTA SIS+

 
 
 
 
 
 
 
 

SNAPSHOTS THURSDAY+


PINK WORKOUT+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pyret och jag tog lite töntbilder innan vi drog till gymmet idag. Och sorry för dålig uppdatering idag, men blogg.se strular, så inte så mycket to do. Har precis kommit hem från gymmet med P och Lollo, så ny ska jag ta mig en dusch och sen ääätaaa. Hoppas ni haft en bra thursday. -A
 
 

Säger godnatt med 2 från turkey+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

closet+

 
För nån vecka sen så gjorde jag och Pyret äntligen i ordning vår garderob. Syns det att vi gillar rosa? -A
 
 

WEDNESDAY+

 
 
 
 
 
Tröja - Ralph Lauren     Kjol - New Yorker       Jacka - Zara        Uggs
 
 
 

FRÅGESTUND?+

 
 
 
Det trillar in en hel del frågor här på bloggen, så kanske bättre att starta igång en fågestund. Ös bara på med frågor. Vad som helst, kan inte lova att jag kan svara på allt. Men ny blogg och allt, kanske roligt att veta lite mer om personen bakom bloggen? Svarar på alla frågor jag redan fått också. Men fråga fråga fråga! -A
 
Och sen vill jag bara tacka för alla gulliga kommentarer, puss på er! 
 
 

SNAPSHOTS TISDAG+


Vad använder du för smink dagligen?+

 
 
 
 
 
Jag är inte så bra på att sminka mig, så sminkar mig inte alls mycket. Plus att jag tycker att det är superfult när det ser översminkat ut till vardags. Är ett fan av den naturliga looken. Men detta är vad jag använder. Mascaran rekomenderar jag STARKT, serri bästa ever verkligen. -A

WORKOUT TIME+


COLORFUL+

 
 
 
 
 
 
 
Topp - Lindex (Pyrets)       Jeans - Diesel        Armband - Hermés       Converse
 
 

Morninggg


SNAPSHOTS MONDAY+

 
Ligger i sängen med nymålade naglar för stunden. Sprang på Alex på gymmet trevlans trevlans, alldeles för länge sen vi sågs. Kom hem till dukat bord. Sen har bara P och jag provat kläder resten av kvällen. Morgondagen inleds med entrepenörsskap avlutas förmodligen inne i stan men sis. Sov gott. Puss -A

TIME TO HIT THE GYM+

 
 
 
 
Kom hem, tog en powernap så nu är jag redo för ett svettigt pass på gymmet. Idag blir det 1 mil intervall löpning + mage och axlar. Rosa makes the träning roligare. -A

Twitter/Insta+


HOW TO KISS A FROG

 
 
 
 
Topp - How to kiss a frog        Kofta - Zara        Byxor & skärp - Holli         

TYPISKT LOVISA

 
 
Jaaaaag tycker att ni ska kika in på min syrra och hennes bästa kompis blogg för den är typ bäst! Dom tar maaaassa fina bilder och är finaste tjejerna ever. -A
 
typisktloviisa.blogg.se
 
 
 
 

GOD MORGON MÅNDAG+


3 snabba+

Vad har du för storlek i den där Ralph tröjan? :)
I mina ralph tröjor har jag XS.
 
 
Vart har du köpt din rosa vattenflaska där det står "drink up" ? :D
Den är från Victoria Secret.
 
 
 
 
Din blogg är super bra! Bor du i Stockholm?
Åh tack va glad jag blir. Jaa det gör jag, jag bor i Täby i Stockholm.
 
 
 
 

MA HAAAAAIR+

 
 
 
 
 
 
 
Klippte av en hel del på mitt hår idag faktikt. SÅ skönt. Vad tycker ni?  Känns så mycket skönare. Fick med mig en jacket hem från stan idag som jag ska fundera lite på. Men nu ska jag käka lite middag med the family. -A
 

Selfieeeees+


ALL BLACK+

 
 
 
 
 
 
Hallååå på er. Idag har jag hunnit städa garderoben och mitt rum och kliiiiiippt mig. Mammi klippte mig och Pyret förut. Lägger upp bättre bilder på håret sen. Nu ska vi röra oss in mot stan. Hoppas ni får en bra Sunday. Puss -A
 
Klänning - Bikbok            Pälsväst - Zara               Väska - MK            Uggs              Raybaaaan
 
 
 

en till del+