<3






Åre och allt som hör till

 
 

ATM






Cosy times

 
 
Yoga pants - Forever21
Munkis - Juicy
Mössa - H&M
UGGS

O'LEARYS

 
 
På Holiday har dom öppnat O'LEARYS <33333 Så gott, älskar deras BBQsås sååååååååå god!!! Så har ni inte ätit där nån gång så är det ett måste.

Packing

 

Day 1










08.00






Nästan framme



Nu är vi framme på hotellet i Östersund, så nu ska jag försöka sova så man orkar upp tidigt imorrn. 

Åre tagg





Nuuuuu sitter vi i bilen och har precis lämnat av Märtis :( haha så sorgligt att lämna bort henne! Men nu brasaar vi upp till Åre. Ska bli sjukt najs! 

Jeppeeee






Idag fyller en av mina absolut bästa kompisar år! Jeppe blir 18 år idag!! Så jag vill önska stort grattis till honom!! Så synd att vi inte kan vara med och fira i helgen, men men! 

Produkter som jag använder

 

In my ears

 
http://open.spotify.com/track/7uVKvaDWDpss7Ldj9kypLX
 
 
 

A few days ago

 
 

Tänk detta nu...





Ros





Sportlov

 
 
V.9 betyder sporlov för oss 08or. Än så länge har vi hunnit med en tripp ner till älskade Jönis. Hängt och myst med gänget. Sen klämde vi in lite jobb på det hela också. Idag blev det en standard fika och nu ska jag precis sätta igång att packa. Imorrn bär det av mot Åre!

Okej, let's do this!



Har gått runt och tänkt på hur jag ska göra med bloggen. Och har blivit svinsugen på att börja blogga igen. Tycker at det är mycket roliare när man kan vara ute och fota utan att frysa ihjäl plus att tycker bara att jag är ful och blek på vintern haha, men nu börjar det ju bli lite varmare ute vilket betyder att det är bättre förutsättningar för bra bilder. Haha ha sagt det tusen gånger förut, men nu ska det börja bloggas på riktigt. Så kika in!!